Never Stop Loving You




<$BlogItemTitle$>
<$blogitembody$>
all the love ;> , layla
><$BlogItemCommentCount$> comments

>Older Post | >Newer Post


Wednesday, 28 March 2012

Enjoyyyyyy .___.

                                                    *Assalamualaikum and Hello People :)
       Ehemmm, like woww! Long time tak update bloggish. So how guys? Sihat? Sakit? Hahar banyak berdoa kepada tuhan kay? ;) So now my story issssss, boo'yaa! I've a Starbucks t-shirt. My mum buy it for me and my beloved bff ♥ Heee, sooo apa lagi time balik my mum suruh tompang dia jimat duit and minyak bas XD Hahar then sempat lagi titew hikhok mengoyan dalam kereta bergambar sampai mum bising suruh off flash :-)) And tengok bawahh aku ada singgah Starbucks, it's so delicious and yummyyyy :3
                                                                     Llalala~ Ada 6 ♥
       Haaa tukdiaa! Ada 6 kan? Two for me and two for my lil sis. And the other one is for my beloved bff and my mum. My daddy don't want ahh >< Sedap sangat, sampai mintak bungkus tauuu .___. Shhh! Hehe, yang special tu semestinya titew punya. Mum suruh tolong bawak my lil sis pergi pusing satu City Square tengok apa barang dia nak andddddd, inilah jalan penyelesaian diaaaaa. Wooouhhh O.o Hahar ehh! Tengok lagi bawah titew singgah Tutti Frutti ♥
                                                           Haa, pinky always is mineee ♥
      Trolololol :O Haa tukdiaa lagii! Titew punya tau, pinky always is mineeee! :D Hahar tengok warna je lebih, nasiblah sedap. Kay nothing to say. Hiiii korang disitu and disanasini, take care uhh and assalamualaikum wbt. Kbyeeeeeee :*

No comments:

Post a Comment